Diensten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Net-Com BV: Uw betrouwbare ICT partner

 

Net-Com BV verzorgt alle ICT noden van zelfstandigen en kmo’s. Of het nu de installatie en het beheer van netwerken, hardware en software, telefonie, cloud oplossingen, VoIP, automatisering en camerabeveiliging is of het ontwikkelen en onderhouden van uw website en webapplicaties, plaatsen van Smappee laadpalen of Paxton toegangscontrole, Net-Com BV staat voor u klaar! Ook voor maatwerk en meer kan u bij Net-Com BV terecht.

 

Naast het verlenen van deze diensten staat Net-Com ook garant voor een uitstekende dienst na verkoop. Via onderhoudscontracten en uitgebreide support mogelijkheden zorgt Net-Com BV altijd voor een oplossing op maat, nog vaak voor problemen zich voordoen.

Net-Com BV configureert uw

Domotica en Beveiliging

Met Net-Com BV kan je jouw woonst, kantoor en bedrijf een technologische push geven. Domotica en andere automatisaties maken uw dagdagelijks leven eenvoudig en efficient. Net-Com BV doet het moeilijke werk, zodat dat van u eenvoudiger wordt!

 

De digitalisatie van uw woonst en bedrijf brengt echt ook een verhoogd risico op cybercriminaliteit naast het bestaande risico op fysieke inbraken. Buiten virusbescherming en firewalls biedt Net-Com BV dan ook camerabeveiliging en meer.

 

Net-Com BV staat in voor de technologische beveiliging en automatisatie van u en uw bedrijf!

Net-Com BV voorziet uw

Telefonie en Internet

Een goed en overzichtelijk communicatienetwerk is onmisbaar binnen uw woning, bedrijf of organisatie. Uw datanetwerk, telefonienetwerk en computernetwerk moet daarom flexibel en eenvoudig uitbreidbaar zijn.

 

Net-Com BV helpt u niet alleen met de installatie en configuratie maar ook het onderhoud van deze netwerken. Denk hierbij aan VoIP (Voice over IP) telefonie, uitstekende Wi-Fi verbindingen, een persoonlijk VPN (Virtual Private Network) connectie of Windows Servers maar ook tal van andere faciliteiten.

 

Net-Com BV is de expert voor al uw netwerkenvereisten!

Kies Net-Com BV voor

Website en Webshop

Net-Com BV helpt je met het verbeteren van jouw online impact. Naast de ontwikkelen van uw websitewebshop of andere webapplicaties, voorziet Net-Com BV ook uitstekend opvolgend beheer.

 

De focus op eenvoudig beheer maakt het mogelijk voor u om zelf inhoud van de websites aan te passen. Met onze uitgebreide selectie aan onderhoudscontracten kiest u welke opvolging Net-Com BV verder doet om te garanderen dat uw website functioneel blijft.

 

Net-Com BV staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van uw persoonlijke webapplicaties!

Net-Com BV levert uw

Hardware en Software

Net-Com BV levert al uw nieuwe IT toestellen voor zakelijke toepassingen. Denk hierbij aan servers en computers maar ook allerlei scanners en printers. Ook automatische back-ups voor het beveiligen van uw belangrijke data is mogelijk, zowel in de cloud als op een NAS.

 

Uw hardware heeft natuurlijk ook allerlei softwaretoepassingen nodig om uw werk te vereenvoudigen. Net-Com voorziet u van de juiste Windows, Microsoft Office en mail licenties voor u en uw werknemers. Ook voor uw andere softwarenoden kan u bij Net-Com BV terecht.

 

Net-Com BV staat garant voor een snelle levering, support en onderhoud van IT-materiaal en software.

Net-Com BV voorziet ook uw

Laadpaal en toegangscontrole

De elektrificatie van het wagenpark verhoogt de nood aan betrouwbare en veilige laadstations. Net-Com BV voorziet dan ook laadoplossingen voor thuis, onderweg en op kantoor. Net-Com BV plaatst Smappee laadpalen voor u en uw bedrijf die aan al uw eisen voldoen. Lees meer over de Smappee laadpaal

 

Ook voor de beveiliging en afscherming van uw domein en firma kan u bij Net-Com BV terecht. Via Paxton toegangscontrole mogelijkheden kan u op een slimme manier de toegang beheren tot uw eigen domeinen. Ook voor camerabeveiliging en meer kan u bij Net-Com BV terecht. Lees meer over Paxton toegangscontrole

 

Net-Com brengt de toekomst naar u en uw bedrijf!

Maar Net-Com BV doet

Nog veel meer

Met drie generaties ervaring biedt Net-Com BV een hele suite aan ICT diensten. Twijfel dan ook niet om voor ICT vragen die niet vermeld zijn op onze website toch naar ons door te spelen. Net-Com BV gaat elke IT uitdaging met u aan.

 

Net-Com BV is uw betrouwbare ICT partner met persoonlijke aanpak!